Om

Mitt navn er Åse-Berit Jamne. Jeg er født i 1982, og bor på et småbruk i Lier sammen med en samboer og en del dyr.

Arbeidserfaring

Til daglig jobber jeg som web manager i Hans Torgersen & Sønn AS (HTS), hvor jeg bl.a. er ansvarlig for den digitale merkevarestrategien. Dette inkluderer nettsidene til de forskjellige merkevarene (Hamax, BeSafe, Etto, Voksi bl.a.), SEO, kampanjer og sosiale medier m.m. Tidligere har jeg jobbet med e-handel hos Enklere Liv, hvor jeg var content manager. Før det jobbet jeg som online manager i Lyoness Norge. Her hadde jeg ansvar for planlegging og gjennomføring av kampanjer, markedsføring, nettsider, oversettelser, sosiale medier m.m. Tidligere har jeg jobbet som produkteier i SOL.no, hvor satsningen og utviklingen på mobile enheter var en av hovedoppgavene. Jeg har også jobbet i blant annet KK.no, Henne.no, Femina.no og oslomagasinet WHERE2GO hvor jeg var redaksjonsassistent, fotograf, grafiker, nettredaktør og journalist.

Av utdannelse har jeg en masteroppgave i medievitenskap ved IMK på Universitetet i Oslo. Som del av bachelorgraden studerte jeg statsvitenskap i Sør-Afrika.

Jamne Design

Jeg tilbyr utarbeidelse og oppdatering av nettsider, samt bistår med teknisk og innholdsmessig hjelp etter avtale og på timesbasis.

Ta kontakt om du ønsker et uforpliktende pristilbud.

 

september 7, 2009