Mitt navn er Åse-Berit Jamne.

Til daglig jobber jeg som web content editor i HTS, hvor jeg bl.a. er ansvarlig for den digitale merkevarestratgien. Dette inkluderer nettsidene til de forskjellige merkevarene (Hamax, BeSafe, Etto, Voksi bl.a.), SEO, kampanjer og sosiale medier m.m. Tidligere har jeg jobbet med e-handel hos Enklere Liv, hvor jeg var content manager. Før det jobbet jeg som online manager i Lyoness Norge. Her hadde jeg ansvar for planlegging og gjennomføring av kampanjer, markedsføring, nettsider, oversettelser, sosiale medier m.m. Tidligere har jeg jobbet som produkteier i SOL.no, hvor satsningen og utviklingen på mobile enheter var en av hovedoppgavene. Jeg har også jobbet i blant annet KK.no, Henne.no, Femina.no og oslomagasinet WHERE2GO hvor jeg var redaksjonsassistent, fotograf, grafiker, nettredaktør og journalist. Av utdannelse har jeg en masteroppgave i medievitenskap ved IMK på Universitetet i Oslo. Som del av bachelorgraden studerte jeg statsvitenskap i Sør-Afrika.

Avlshest.no

Sammen med Hilde Hallre startet jeg selskapet Avlshest DA i 2008. Hovedgeskjeften består av nyhetssiden Avlshest.no. Her forsøker jeg å sette søkelyset på noe vi selv har savnet i flere år, nemlig et oppdatert og oversiktlig nettssted for nyheter om ridehester og avl i både inn- og utland.

Jamne Design

Jeg tilbyr utarbeidelse og oppdatering av nettsider, samt bistår med teknisk og innholdsmessig hjelp på timesbasis i form av enkeltpersonforetaket Jamne Design – ta kontakt om du ønsker et uforpliktende pristilbud.