Referanser

Foto

Jeg tar også bilder, og har bl.a. solgt for bruk digitalt og på trykk til Daily Telegraph (UK), Bunte Magazine (DE), Das Bild (DE), Hestesport og Ridehesten (DK og NO).

Nett

Utvalgte prosjekter

Les litt om hvordan noen av kundene mine oppfatter meg og arbeidet mitt:

Vi er svært fornøyde med jobben Åse-Berit har gjort for Triumph Dressage. Hun jobber kreativt og profesjonelt, men har også evne til å sette seg inn i viktigheten av at designet skal være funksjonelt og brukervennlig for oss som kunde! Ikke minst er hun svært vennlig å samarbeide med. Tidsfrister er helt upåklagelig og jobben har blitt utført meget raskt. Vi kan på det varmeste anbefale Jamne Design på bakgrunn av vår enorme tilfredshet både med hjemmeside og annonser.
Jonas Elvebakk og Lars G. Lindø / Triumph Dressage

Stor takk til Åse-Berit og Jamne Design for utarbeidelsen av vår hjemmeside! Som oppdragsgiver er vi svært godt fornøyd med hjelp til ideer og design, råd og oppfølging underveis og sist men ikke minst det endelige resultatet. Spesielt har vi satt pris på at hjemmesiden gjenspeiler oss og hva vi driver med på en ekte måte, og at den ikke fremstiller oss mer fancy enn vi er i virkeligheten. Vi har også fått mye ros fra kunder som har sett hjemmesiden og som synes den er svært ryddig, informativ og lett å orientere seg i.
På vegne av alle dyrlegene i Norderhov, Anette Hafnor / Dyrlegene i Norderhov

Som kunde er vi meget fornøyd med den jobben som er utført i forbindelse med ny webside for Bråten Gård. Dette oppdraget har i stor grad vært preget av god rådgivning, kompetanse og serviceinnstilling. Denne leverandøren kan absolutt anbefales til andre som søker slike tjenester. Tusen takk til Åse-Berit Jamne for den jobben som er utført. Vi er veldig fornøyd!
Nina Karstensen / Bråten Gård

september 24, 2012