Portfolio

About

Mitt navn er Åse-Berit Jamne.

Jeg tilbyr utarbeidelse og oppdatering av nettsider, samt bistår med teknisk og innholdsmessig hjelp på timesbasis i form av enkeltpersonforetaket Jamne Design – ta kontakt om du ønsker et uforpliktende pristilbud.

Jeg tar også bilder, og har bl.a. solgt for bruk digitalt og på trykk til Daily Telegraph (UK), Bunte Magazine (DE), Das Bild (DE), Hestesport og Ridehesten.

Til daglig jobber jeg som web manager i HTS, hvor jeg bl.a. er ansvarlig for den digitale merkevarestrategien. Dette inkluderer nettsidene til de forskjellige merkevarene (Hamax, BeSafe, Etto, Voksi bl.a.), SEO, kampanjer og sosiale medier m.m. Tidligere har jeg jobbet med e-handel hos Enklere Liv, som content manager. Før det jobbet jeg som online manager i Lyoness Norge og produktsjef i Scandinavia Online AS (sol.no).

Andre jobber har vært i KK.no, Henne.no, Femina.no og oslomagasinet WHERE2GO hvor jeg var redaksjonsassistent, fotograf, grafiker, nettredaktør og journalist.

Av utdannelse har jeg en masteroppgave i medievitenskap ved IMK på Universitetet i Oslo. Som del av bachelorgraden studerte jeg statsvitenskap i Sør-Afrika.

Contact

Jeg foretrekker mail (abjamne@gmail.com) og Messenger.