Om


Mitt navn er Åse-Berit Jamne (f. 1982) og jeg bor på en gård i Våle i Vestfold sammen med min samboer og våre to barn. Vi har hester, hunder og katter.

Jamne Design

Jeg tilbyr utarbeidelse og oppdatering av nettsider, samt bistår med teknisk og innholdsmessig produksjon etter avtale og på timesbasis.

Ta kontakt om du ønsker et uforpliktende pristilbud.

Arbeidserfaring

Til daglig jobber jeg som Digital Marketing Manager i Hans Torgersen & Sønn AS (HTS), hvor jeg bl.a. er ansvarlig for den digitale merkevarestrategien for BeSafe og Voksi. Tidligere har jeg jobbet med e-handel hos Enklere Liv, hvor jeg var content manager. Før det jobbet jeg som online manager i Lyoness Norge. Her hadde jeg ansvar for planlegging og gjennomføring av kampanjer, markedsføring, nettsider, oversettelser, sosiale medier m.m. Jeg har også bakgrunn som produkteier i SOL.no, hvor satsningen og utviklingen på mobile enheter var en av hovedoppgavene. Etter studiene jobbet jeg i KK.no, Henne.no, Femina.no og oslomagasinet WHERE2GO hvor jeg var redaksjonsassistent, fotograf, grafiker, nettredaktør og journalist.

Av utdannelse har jeg en masteroppgave i medievitenskap ved IMK på Universitetet i Oslo. Som del av bachelorgraden studerte jeg statsvitenskap i Sør-Afrika.