Referanser


Foto

Jeg har solgt bilder til bl.a. The Daily Telegraph (UK), Bunte Magazine (DE), Das Bild (DE), Hestesport, Ridehesten (DK og NO) og ridestøvelprodusenten Parlanti (IT).

Utvalgte nettprosjekter

Les litt om hvordan noen av kundene mine oppfatter meg og arbeidet mitt:

Undertegnede har benyttet Jamne Design sine webtjenester med stor tilfredstillelse i en årrekke.

Først for vårt gruveselskap «Hudson Bay Resources AS» for ren drift og vedlikehold – og senere også for total og kreativ nyutvikling av komplette nettløsninger til flere av våre impliserte selskaper. I dag omfatter dette selskapene Ocean Energy, Skjerdingen Høyfjellshotell og Hudson Bay Resources sine hjemmesider.

Jamne Design har gjennom perioden utviklet seg løpende kreativt i tråd med stadig nye trender innen nettdesign og levere førsteklasses «state of the art»-løsninger helt på linje med de store byråene – men til langt hyggeligere priser.

Og kanskje det beste av alt – noe jeg som «driftsansvarlig» for nettsidene setter umåtelig pris på:  Jamne Design responderer – uten unntak – alltid umiddelbart ved henvendelse og fikser saken der og da! Her kan eksempelvis nevnes at vi hadde en kampanje gående for ett av våre selskaper og av en eller annen utenforliggende grunn gikk siden ned hos ISP natt til en søndag – og kampanjen var startet nettopp denne helgen. En fortvilet kampanjeleder ringte meg 08.30 søndag morgen(!) og gjorde meg oppmerksom på problemet – jeg kontaktet så Jamne Design umiddelbart som straks responderte selv søndag morgen og 09.30 – var siden igjen oppe og gå! (Dette var altså en ekstern feil hos ISP – men Jamne Design klarte like fullt å rydde opp i det også!). En slik serviceinnstilling og tilgjengelighet sier alt om nivået til Jamne Design – og jeg vil faktisk si at jeg som mangeårig forretningsmann og med mange års fartstid fra it-bransjen – sjelden eller aldri har opplevd en lignende service og løsningsorientert innstilling som Jamne Design utviser.

Her er det alltid en løsningsorientert og ydmyk holdning til oppdragsgivers mange (og ikke alltid så lettløste eller realistiske) ønsker og slettes ikke «primadonnanykker» eller en problemorientert vinkling til prosjektene. Ønsker du og ditt selskap en sorgløs og behagelig løsning for deres nettside – både hva angår utvikling, drift og vedlikehold – kan jeg på det det varmeste anbefale Jamne Design som den perfekte partner

Tov Westby


Vi er svært fornøyde med jobben Åse-Berit har gjort for Triumph Dressage. Hun jobber kreativt og profesjonelt, men har også evne til å sette seg inn i viktigheten av at designet skal være funksjonelt og brukervennlig for oss som kunde! Ikke minst er hun svært vennlig å samarbeide med. Tidsfrister er helt upåklagelig og jobben har blitt utført meget raskt. Vi kan på det varmeste anbefale Jamne Design på bakgrunn av vår enorme tilfredshet både med hjemmeside og annonser.
Jonas Elvebakk og Lars G. Lindø / Triumph Dressage


Stor takk til Åse-Berit og Jamne Design for utarbeidelsen av vår hjemmeside! Som oppdragsgiver er vi svært godt fornøyd med hjelp til ideer og design, råd og oppfølging underveis og sist men ikke minst det endelige resultatet. Spesielt har vi satt pris på at hjemmesiden gjenspeiler oss og hva vi driver med på en ekte måte, og at den ikke fremstiller oss mer fancy enn vi er i virkeligheten. Vi har også fått mye ros fra kunder som har sett hjemmesiden og som synes den er svært ryddig, informativ og lett å orientere seg i.
På vegne av alle dyrlegene i Norderhov, Anette Hafnor / Dyrlegene i Norderhov


Som kunde er vi meget fornøyd med den jobben som er utført i forbindelse med ny webside for Bråten Gård. Dette oppdraget har i stor grad vært preget av god rådgivning, kompetanse og serviceinnstilling. Denne leverandøren kan absolutt anbefales til andre som søker slike tjenester. Tusen takk til Åse-Berit Jamne for den jobben som er utført. Vi er veldig fornøyd!
Nina Karstensen / Bråten Gård